NatuurCreaties in én met natuur.  Dankbaar ontvang ik de schatten die voor mijn oog, voeten of handen komen bijvoorbeeld uit onze tuin en soms van mensen die mijn liefde voor nabije natuur kennen. Synchroniciteit is daarbij aan de orde als uiting van het samenspel tussen binnen en buiten.  Het is voor mij een diep (aan)geraakt worden door de pure, soms rauwe, schoonheid van wat iets of iemand is. Heel dichtbij. De 'natuurschatten' en de daaruit ontstane natuurcreaties kruisen ons pad en verblijven een tijdje bij ons voor inspiratie, troost, inzicht of levensvreugde. 


Wij zijn natuur ... Kijk met je hart, voel met je ogen, luister met je ziel en ontdek zelf.  

NATUURKUNST

Dancing inner & outer world, anjabarendr

NatuurCreaties; vrije vormen met takken en andere natuurschatten. 

De 5 elementen zijn aan zet: aarde, water, vuur, metaal en lucht.

Een OER materie-techniek.

Home-art, als inspiratie, cadeau, bemoediging of bekrachtiging. Foto's, Mixed Media of plantaardig.

Voor impressie: klik op galerie

ZELF ONTDEKKEN

ZELF ONTDEKKEN:
Workshop, evt. met wandeling

Ontspannen en met hart en ziel wat je aandacht trekt in de natuur, een eigen vorm geven. Een combinatie van genieten van natuur, bezinning/persoonlijke ontwikkeling en ruimte bieden aan creativiteit. Niet wat je 'maakt' maar het verbindend samenspel tussen jou(w natuur)  en de natuur om je heen staat voorop. Hoofd leeg, hart en handen laten spreken in het moment. Het kan ontspannend, verhelderend, inspirerend en bemoedigend werken. Het gaat om vrijheid, durven ontdekken en komen tot een pure vorm die trouw is aan het moment. Hoe mooi is dat?!  Welkom.

TIP ALS CADEAU: 

 

* Natuurkunst  cadeau (van oorbel tot grote objecten). Op afspraak. 

* Natuurkunst als workshop of een cadeau Ontmoeting 

  voor 2 personen: even anders, samen!

  Ook voor Volwassenen-kind(eren.    Offerte vooraf. 

ALS GESCHENK of RITUEEL bij speciale gelegenheid

 

Voor een verjaardag, jubilieum, kinderfeestje, teamuitje, aankleding voor een ruimte, land-art of het (samen) vormgeven van een persoonlijk cadeau of persoonlijke gedenkcreatie. Zelf een idee of vraag, neem gerust contact op.