NatuurCreaties in én met natuur. Veelal omdat het voor mijn oog, handen of voeten komt.  Dankbaar ontvang ik de schatten bijvoorbeeld uit onze tuin en soms van mensen die mijn liefde voor nabije natuur kennen. Synchroniciteit is daarbij aan de orde. Het is voor mij een diep geraakt worden door wat er zo dichtbij aan pure schoonheid is en door het samenspel, de samenwerking die er is.  Ook zogenaamd snoeiafval of restprodukten zijn voor mij  'leven'. Natuurkunst gaat over de puurheid en schoonheid van wat iets of iemand is, een samenspel van vinden & verbinden. De 'schatten' en de daaruit ontstane natuurcreaties kruisen ons pad en verblijven een tijdje in onze nabijheid voor inspiratie, heling, inzicht of ... levensvreugde. 


Wij zijn natuur ... Kijk met je hart, voel met je ogen, luister met je ziel en ontdek zelf.  

NATUURKUNST

NatuurCreaties; vrije vormen met takken en andere natuurschatten. 

De 5 elementen zijn aan zet: aarde, water, vuur, metaal en lucht.

Een OER materie-techniek.

Home-art, als inspiratie, cadeau, bemoediging of bekrachtiging. Foto's, Mixed Media of geheel natuurlijk.

ZELF ONTDEKKEN:
Workshop, evt. met wandeling

Ontspannen en met hart en ziel wat je aandacht trekt in de natuur, een eigen vorm geven. Een combinatie van genieten van natuur, bezinning/persoonlijke ontwikkeling en ruimte bieden aan creativiteit. Niet wat je 'maakt' maar het verbindend samenspel tussen jou(w natuur)  en de natuur om je heen staat voorop. Hoofd leeg, hart en handen laten spreken in het moment. Het kan ontspannend, verhelderend, inspirerend en bemoedigend werken. Het gaat om vrijheid, durven ontdekken en komen tot een pure vorm die trouw is aan het moment. Hoe mooi is dat?!  Welkom.

TIP ALS CADEAU: 

 

* Natuurkunst  cadeautje (van oorbel tot grote objecten). Op afspraak. 

* Natuurkunst als workshop of een cadeau Ontmoeting 

  voor 2 personen: even anders, samen!

  Ook voor Volwassenen-kind(eren.    Offerte vooraf. 

ALS GESCHENK of RITUEEL bij speciale gelegenheid

 

Voor een verjaardag, jubilieum, kinderfeestje, teamuitje, aankleding voor een ruimte, land-art of het (samen) vormgeven van een persoonlijk cadeau of persoonlijke gedenkcreatie. Zelf een idee of vraag, neem gerust contact op.

ZELF ONTDEKKEN

Voor impressie:

© rights reserved Anja Barendrecht 2016 with joy in creation with wix.com

  • Facebook Social Icon