top of page

Over Anja

Pasfoto Zweden Stockholm 2022.jpg

Mijn insteek is respect voor zowel jezelf als de natuur om je heen. Dat betekent:

persoonlijke aandacht en ruimte voor jouw ritme en beleving bij begeleiding

en doorleefde, afgestemde natuurkunst. 

Voor artikel (interview met foto's) klik bovenstaande buttom en gebruik zoekfunctie met mijn naam.

"Je hebt het vermogen het grootse in het kleine te zien en zichtbaar te maken." M.

 

"Anja werkt verfijnd en afgestemd." H.

"Jij geeft de natuur, naast de prachtige fotobeelden, een stem! ", Anneke

"Dank je wel Anja, wat hebben deze uren ons veel gegeven dank zij je professionaliteit. Je gaf ongemerkt structuur, maar tegelijkertijd een grote vrijheid om zelf ons eigen pad te ontdekken", E.

"Het raakt me hoe jij de natuur, via je beelden/sculpturen, kunt laten spreken", Ellen 

"Anja is sinds 2015 mijn collega binnen het Netwerk Beeldende begeleiding in de laatste levensfase. Ze leeft en ademt natuur en geeft die verbinding met passie door. Ik ken haar als workshopleider en als gastdocent binnen scholingen. Anja is een zorgvuldige coach en begeleider. Een vakvrouw, met een mooie combinatie van een heldere geest, een scherpe blik, een warm hart en fijnzinnige intuïtie. Ze brengt als gastdocent en workshopleider zachtheid, stilte, verdieping, humor en lichtheid. Dit alles vanuit haar diepe verbinding met de natuur." Karin Brandt, Coach en auteur, Praktijk Beeldende Begeleiding in de laatste Levensfase (2021).

"Ze is enthousiast, inspirerend en gewoon een heel fijn mens." B.

"Om onze strategie middag goed te kunnen beginnen wilden wij een goede en verfrissende start. Anja heeft ons in 1 uur in een buitensessie de natuur doen ervaren. Tegelijkertijd heeft zij ons als groep verbinding laten voelen met elkaar en de thematiek van onze strategiemiddag (groei) opgepakt door anders naar dingen te kijken in de de natuur. Door die verbondenheid en haar insteek op het thema hebben wij een uiterst effectieve maar zeker ook fijne strategiemiddag gehad. Anja is een fijne coach die met veel invoelend vermogen onze groep op een prettige manier voorbereid heeft op onze strategiemiddag." Martin Notte, Trifier

bottom of page