top of page
 Begeleiding
Detail heartful 1 25 nov 2020.JPG

"Een ontmoeting met natuur en het laten ontstaan van een klein gebaar, in woorden of (ver)beelden, kan van grote betekenis zijn. Voor jezelf en/of een ander." Anja

Natuurcoaching 

 

Heerlijk buiten, dichtbij of in de natuur. In de afgelopen 10 jaar zijn mijn opleidings & ervaringsachtergronden samengekomen tot een rustige en speelse vorm van begeleiding gericht op het samenspel tussen je ware natuur en de natuur om je heen. Zo krijgen intuïtie en synchroniciteit alle ruimte bij het komen tot inzichten en handreikingen.

 

* Voor als je met mensen werkt en je verbinding met (je) natuur willen verdiepen en natuurinspiratie in werk & leven wilt delen.  En voor artists (in wording). 

In overleg bepalen we wat passend is en het beste aansluit: natuurinspiratie(wandeling), natuur coaching in tuin en/of omgeving en/of kunstzinnige expressie.

1 sessie, gem. 1,5 uur: € 60,- . Geld een issue...andere uitwisselingsvormen zijn natuurlijk bespreekbaar. 

In overleg binnen, via Zoom en/of buiten in de tuin of in nabijgelegen bos, open natuurgebied, plas. Andere natuurgebieden of parken is ook bespreekbaar (tegen €0,30/km kosten).

STIL (L)EVEN: natuurbeleven & natuurkunst

Zon op je gezicht, wind langs je wangen, tijd voor jezelf om te genieten, tot rust en inzicht te komen. Je laten verwonderen en inspireren door de verbinding met natuur nabij en daarna buiten en/of binnen een geheel eigen stilleven van takken, natuurschatten en recycle materialen maken. Zo via je handen de natuur in én om je heen laten spreken. Natuur, Creatie, Intuitie; 't werkt. 

Belevingsmomenten inspireren de verbinding met de natuur, materie en je eigen innerlijke natuur. Je krijgt handvatten om je intuïtie te laten spreken en zonder oase of lijm te creëren met de aanwezige materie en diverse recycle/restmaterialen. Ontdek de waarde en Laat je verwonderen ...

Kosten: incl. btw, materie/materialen, natuurbelevingsmomenten, uitleg techniek en gebruik gereedschap, koffie/thee/lekkernij. Je kunt ook betalen met Parels (BredaGeld voor ondernemers). 

Ik geef het graag samen met je vorm, als een co-creatie voor groepen/teams/dierbaren samen, ter inspiratie of training of voor bij een speciale gelegenheid waarbij elkaar anders ontmoeten van waarde is. Op locatie of vanuit Huis & Tuin atelier in de Haagse Beemden, aan rand van 4e bergboezem. 

Deze combinatie van Natuurwandeling/beleving & creativiteit is ook geschikt en op maat af te stemmen voor bij een speciale gelegenheid (jubileum, afscheid etc.), teambijeenkomst of natuurtraining op locatie.

Natuuratelier / Natuurinspiratie voor 1-2 personen

Voor mensen die werken met mensen en natuurbeleven of kunstzinnige natuurexpressie willen integreren in hun werk & leven. 

Na ontvangst met koffie/thee en wat lekkers, gaan we verkennend struinen en creatief/kunstzinnig bezig. Vooraf ga ik met je in gesprek over wat je belangrijk of leuk vindt om aandacht aan te besteden; wandelen, natuurbeleving en/of creatief/kunstzinnige expressie.

Laat je verwonderen, inspireren door de natuur in het huis & tuin Atelier en omgeving. Daarbij krijg je persoonlijke, afgestemde begeleiding bij een natuurlijk, intuïtief creatief zijn in én met (je) natuur. Er is tijd & ruimte om te experimenteren met beleven & doen. 

 

Kan geschikt voor als je houdt van een rustige sfeer en je eigen tempo/ritme vinden en volgen. Even anders, samen. Ook geschikt als cadeau, op adem komen, intervisie of inspiratie opdoen. 

Richtprijs 1,5 € 35,- of in parels (Bredageld) of in overleg andere 'ruil' mogelijkheden.

Incl. basis materie/materialen en gebruik gereedschap, koffie/thee, lekkernij.

(kunstzinnige) Natuurcoaching 'gezond bewust van leven & sterven'

"In een open ontmoeting ontstaat een veld aan mogelijkheden". 

De afgelopen ca 10  jaren heb ik me gericht op de betekenis en waarde van natuur(beleving) en vrije, beeldende expressie op welzijn. Binnen of buiten, voor volwassenen en kinderen. Daarvoor was ik enkele jaren werkzaam in de uitvaartzorg en als vrijwilliger in een hospice. De combinatie van opleidingen, persoonlijke en werkervaringen maakt dat ik momenteel op aanvraag mensen begeleid bij wat natuur en/of vrije expressie kan bijdragen aan het bewustzijn of het welzijn rondom leven en sterven. Heeft u interesse in beeldende begeleiding of ondersteuning bij het betrekken van natuur, welkom voor een vrijblijvend gesprek of ontmoeting. 

"Een ontmoeting met een klein gebaar, in woorden of (ver)beelden, kan van grote betekenis zijn.
Voor jezelf en/of een ander." Anja

bottom of page