Coaching, Begeleiding, Ontmoeten
klaproos foto anja.JPG

De kracht en waarde van natuur, intuitie & creativiteit voor verbinding, gezondheid & welbevinden, kun je (her)ontdekken of verdiepen via Stil L even, Natuurcoaching en het NatuurKunstzinnig Atelier. Welkom!

(kunstzinnige) Natuurcoaching 

 

Heerlijk buiten, dichtbij of in de natuur. In de afgelopen 10 jaar zijn mijn opleidings & ervaringsachtergronden samengekomen tot een speelse vorm van begeleiding gericht op het samenspel tussen je ware natuur en de natuur om je heen. Zo krijgen intuïtie en synchroniciteit de ruimte.

 

De coaching is zeer geschikt voor professionals  die hun verbinding met (je) natuur willen verdiepen en natuurinspiratie in hun werk willen delen. 

In overleg bepalen we wat passend is en beste aansluit, natuurinspiratie(wandeling), natuurcoaching in tuin en/of omgeving en/of kunstzinnige expressie. De ervaring van cliënten is dat zo'n keuze bij de intake vanzelf duidelijk wordt.  

1 sessie, gem. 1,5 uur: € 60,- . Strippenkaart of kort traject met korting. Neem even contact op. 

In overleg binnen en/of buiten in de tuin of in nabijgelegen bos, open natuurgebied, plas. Andere natuurgebieden of parken is ook bespreekbaar (tegen 0,30/km kosten

STIL (L)EVEN : natuurbeleven & natuurkunst

Zon op je gezicht, wind langs je wangen, tijd voor jezelf om te genieten, tot rust en inzicht te komen. Je laten verwonderen en inspireren door de verbinding met natuur nabij en daarna buiten en/of binnen een geheel eigen stilleven van takken, natuurschatten en recycle materialen maken. Zo via je handen de natuur in én om je heen laten spreken. Natuur, Creatie, Intuitie; 't werkt. 

Belevingsmomenten inspireren de verbinding met de natuur, materie en je eigen innerlijke natuur. Je krijgt handvatten om je intuitie te laten spreken en zonder oase of lijm te creeren met de aanwezige materie en diverse recycle/restmaterialen. 
Ontdek de waarde en Laat je verwonderen.....

Kosten: incl. btw, materie/materialen, natuurbelevingsmomenten, uitleg techniek en gebruik gereedschap, koffie/thee/lekkernij.   Je kunt ook betalen met Parels (BredaGeld voor ondernemers/teams). 

TIP: voor groepen/teams/dierbaren samen, ter inspiratie of training of voor bij een speciale gelegenheid waarbij elkaar anders ontmoeten van waarde is. 

Op aanvraag. Samenwerking met Natuurpoort Wolfslaar of vanuit Huis & Tuin atelier in de Haagse Beemden, aan rand van 4e bergboezem. 

Deze combinatie van Natuurwandeling/beleving & Creativiteit is ook geschikt en op maat af te stemmen voor bij een speciale gelegenheid (jubileum, afscheid etc.), teambijeenkomst of natuurtraining op locatie.

                                  

Natuur Kunstzinnig Atelier, 2 personen      

 

Tijd voor jezelf & elkaar! 

Na ontvangst met koffie/thee en wat lekkers, gaan we verkennend struinen en creatief/kunstzinnig bezig. Vooraf ga ik met je in gesprek over wat je belangrijk of leuk vindt om aandacht aan te besteden; wandelen, natuurbeleving en/of creatief/kunstzinnige expressie.

Laat je verwonderen, inspireren door de natuur in het huis & tuin Atelier en omgeving. Daarbij krijg je persoonlijke, afgestemde begeleiding bij een natuurlijk, intuïtief creatief zijn in én met (je) natuur. Er is tijd & ruimte om te experimenteren met beleven & doen. 

Zeer geschikt voor als je houdt van een rustige sfeer en je eigen tempo/ritme vinden en volgen. Even anders, samen.

 

Ook geschikt als cadeau, op adem komen, intervisie of inspiratie opdoen. 

1,5-2 uur, € 70,- euro voor 2 personen

Incl. btw, basis materie/materialen en gebruik gereedschap, koffie/thee, lekkernij.

Zie tab voor specifieke Natuur Kunstzinnige Begeleiding