De kracht en waarde van natuur, intuitie & creativiteit voor verbinding, gezondheid & welbevinden, kun je ontdekken of verdiepen bij STIL(L)EVEN, kunstzinnige (natuur)coaching en het NatuurKunstzinnig Atelier. Welkom!
STIL (L) EVEN : natuurbeleven & natuurkunst
Zon op je gezicht, wind langs je wangen, tijd voor jezelf om te genieten, tot rust en inzicht te komen. Je laten verwonderen en inspireren door de verbinding met natuur nabij en daarna buiten en/of binnen een geheel eigen stilleven van takken, natuurschatten en recycle materialen maken. Zo via je handen de natuur in én om je heen laten spreken. Natuur, Creatie, Intuitie; 't werkt. 

Belevingsmomenten inspireren de verbinding met de natuur, materie en je eigen innerlijke natuur. Je krijgt handvatten om je intuitie te laten spreken en zonder oase of lijm te creeren met de aanwezige materie en diverse recycle/restmaterialen. 
Ontdek de waarde en Laat je verwonderen.....
Kosten: incl. btw, materie/materialen, natuurbelevingsmomenten, uitleg techniek en gebruik gereedschap, koffie/thee/lekkernij.   Je kunt ook betalen met Parels (BredaGeld voor ondernemers/teams). 
TIP: voor groepen/teams/dierbaren samen, ter inspiratie of training of voor bij een speciale gelegenheid waarbij elkaar anders ontmoeten van waarde is. 
Op aanvraag. Samenwerking met Natuurpoort Wolfslaar of vanuit Huis & Tuin atelier in de Haagse Beemden, aan rand van 4e bergboezem. 
Deze combinatie van Natuurwandeling/beleving & Creativiteit is ook geschikt en op maat af te stemmen voor bij een speciale gelegenheid (jubileum, afscheid etc.), teambijeenkomst of natuurtraining op locatie. 
                                                                                     *
                                                                                                         
Individuele/Persoonlijke (beeldende)begeleiding
                                                                                *
kunstzinnig dynamische (natuur)coaching 
In de afgelopen 10 jaar zijn mijn opleidings& ervaringsachtergronden samengekomen tot een speelse vorm van begeleiding met je eigen natuur en de natuur om je heen. Intuitie en synchroniciteit spelen een grote rol. De coaching is ook zeer geschikt als je zelf in je leven en (vrijwilligers)werk je verbinding met (je) natuur.
wilt verdiepen of zelfs uitdragen.
Je hebt de keuze uit een basissessie (ca. 1-1,5 uur) of een uitgebreide sessie (2- 2,5 uur). In overleg bepalen we wat passend is, binnen en/of buiten, en welke vorm -natuur(wandeling), gesprek en/of kunstzinnige expressie- het beste aansluit. De ervaring van clienten is dat zo'n keuze in de ontmoeting vanzelf duidelijk wordt.  
Basissessie: € 50,- excl. 21% BTW. Sessies ook met PGB. In overleg binnen en/of buiten in de tuin of in nabijgelegen bos, open natuurgebied, plas.
Natuur Kunstzinnig Atelier      2 personen                            CADEAU TIP
Tijd voor jezelf & elkaar! 
Na ontvangst met koffie/thee en wat lekkers, gaan we verkennend struinen en creatief/kunstzinnig bezig. Vooraf ga ik met je in gesprek over wat je belangrijk of leuk vindt om aandacht aan te besteden; wandelen, natuurbeleving en/of creatief/kunstzinnige expressie.
Laat je verwonderen, inspireren door de natuur in het huis & tuin Atelier en omgeving. Daarbij krijg je persoonlijke, afgestemde begeleiding bij een natuurlijk, intuïtief creatief zijn in én met (je) natuur. Er is tijd & ruimte om te experimenteren met beleven & doen. 
Zeer geschikt voor als je houdt van een rustige sfeer en je eigen tempo/ritme vinden en volgen. Even anders, samen.
 
Ook geschikt als cadeau, op adem komen, intervisie of inspiratie opdoen. 
1,5-2 uur, € 35,- euro of 30 Parels (Breda geld) per persoon
Incl. btw, basis materie/materialen en gebruik gereedschap, koffie/thee, lekkernij.
Beeldende begeleiding rondom sterven, individueel of voor teams, op locatie; zie sub tab 

COACHING

NATUURCREATIEF

ONTMOETEN

NatuurCreatief

Netwerk Beeldende Begeleiding

© rights reserved Anja Barendrecht 2016 with joy in creation with wix.com

  • Facebook Social Icon