Natuurwijze Verbinding Anja Barenrecht 2
Ochtend warme dag, Veluwe sept 2016
DSC03523

Welkom 

voor rust, inspiratie en verbinden met (je) natuur

Natuurgeluk gaat over het geluk dat er is als je open, wat nieuwsgierig of verwonderend op weg gaat. Open voor wat er in en om je heen is, schaduw en licht. En er in een natuurlijk ritme ruimte ontstaat voor verdieping van je band met natuur, je creatieve expressie en/of verheldering van je innerlijke wijsheid. 

Een bijzonder samenspel van de natuur dichtbij

met je innerlijke natuur.
Puurheid, die er toe doet!

Al van jongs af aan biedt het contact met dieren en natuur in al z'n facetten me levenszin, troost, moed en iedere keer weer geluksmomenten. Daar ben ik dankbaar voor! Opgeleid, vaardig en geschoold zijn, biedt een goede basis. Mijn verbondenheid met de natuur & creativiteit dagelijks (door)leven is van echte waarde! 

Op aanvraag, voor individuen en groepen. Persoonlijke aandacht in een rustige, inspirerende sfeer.

Natuurgroet voor nu,

Anja Barendrecht

(kunstzinnig) Natuurcoach​

Spirit of Nature gids

 

Artist in Residence Breda.jpg
Expositie 'Midzomer' Artist-in-Residence, 26 - 27 juni 2021
Haagweg 339, Breda
"Anja werkt verfijnd en afgestemd." H.


"Anja is sinds 2015 mijn collega binnen het Netwerk Beeldende begeleiding in de laatste levensfase. Ze leeft en ademt natuur en geeft die verbinding met passie door. Ik ken haar als workshopleider en als gastdocent binnen scholingen. Anja is een zorgvuldige coach en begeleider. Een vakvrouw, met een mooie combinatie van een heldere geest, een scherpe blik, een warm hart en fijnzinnige intuïtie. Anja brengt als gastdocent en workshopleider zachtheid, stilte, verdieping, humor en lichtheid. Dit alles vanuit haar diepe verbinding met de natuur."
Karin Brandt, Coach en auteur, Praktijk voor Beeldende Begeleiding