SPIRIT of NATURE
 
Struinen, beleven, je verwonderen en (opnieuw of dieper) verbinden met de natuur. 
Een rustige belevingswandeling of stiltewandeling met intermezzo's.  Genieten en bewust zijn van de verbinding met natuur. Aansluitend bij de missie/visie van de Stichting NatuurWijs. Ook geschikt als deel van een training of teambijeenkomst.
Spirit of Nature wandeling of natuurcreatieve ontmoetingen verzorg ik vaak op aanvraag. Juist bij die gelegenheid of fase in je leven dat verstillen, vertragen en je laten verwonderen door de natuur in en om je heen van extra waarde is. 
Neem contact op voor vrijblijvende informatie of offerte.   
Zaterdagavond 11 februari: Spirit of Nature Volle Maan belevingswandeling     
19.30 uur. Hoe is Wolfslaar op een winteravond bij Volle Maan? 
Ijsmaan of Wolfmaan wordt het ookwel genoemd. Koud is het en we zijn op WOLFslaar dus toepasselijker kan niet. Een plek die je kent, op een heel ander moment, even anders; de magie van een winterse avond, het licht en donker spel (met en/of zonder zichtbare maan). Even anders, in en met (je) natuur.
Een rustige, deels stille wandeling met intermezzo's in het gezelschap van de Volle Maan. Laat je verrassen door de geluiden, Licht & donker tijdens deze winteravond op Landgoed Wolfslaar/Natuurtuin Wolfslaar. Afronding van de wandeling is warm binnen, samen iets drinken.
Ook geschikt voor kinderen* die houden van rustig en ook in stilte iets ontdekken en verkennen. * onder begeleiding van een volwassene. 
Nodig: goed/stevig schoeisel (pad onverhard/onregelmatig soms wat nat), warme kleding. 
De tijd voor deze avond is een richttijd (ca. 1,5 uur). Kleine groep. Bijdrage: vrij naar waardering of gewoon €  10,- volw.  ,  volwasse-kind 15 euro, mag ook in BredaGeld (parels) of in Moeren (Letskring). Incl. drinken en iets lekkers nadien.

OPGEVEN: mail naar anjabarendrecht@gmail.com of via de contactpagina of 06 1697 2896. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail.

© rights reserved Anja Barendrecht 2016 with joy in creation with wix.com

  • Facebook Social Icon