Natuurgeluk voor kinderen

SAMEN SPEL
SAMEN SPEL

press to zoom
20160604_145924
20160604_145924

press to zoom
collage stil(l)even volw kind
collage stil(l)even volw kind

press to zoom
SAMEN SPEL
SAMEN SPEL

press to zoom
1/9

"In en met natuur (en dieren) zijn, leidt samen met vrije -creatieve- expressie, op een natuurlijke en speelse manier tot bewustwording van de nabije natuur en ontwikkeling van vaardigheden en respect voor wat leeft." Anja

Natuurgeluk voor kinderen is voor kinderen (en hun ouders/begeleiders die nieuwsgierig zijn naar natuur, dieren en op een vrije wijze creatief zijn. Lekker buiten struinen, natuurschatten zoeken én van alles tegenkomen en zo over dieren & planten ontdekken. Met hoofd, hart en handen natuur beleven.

Mijn insteek is liefde en respect voor zowel jezelf als de natuur/dieren om je heen. Dat betekent persoonlijke aandacht en ruimte voor een eigen beleving en ontdekking. Vandaar enerzijds in kleine groepjes en in het algemeen een rustige sfeer.  Dat maakt het ook geschikt voor kinderen die nog wat onzeker zijn in bijv. het contact met dieren, buitenspelen of het vrij creatief zijn. In een vrije (buiten) setting natuurcreatief ontdekken!

 

Bijna 5 jaar heb ik me ingezet voor scholen/bso/overige organisaties vanuit Stichting NatuurWijs ; met hoofd, hart en handen natuurbeleven en zo ontdekkend leren.  Neem contact op voor meer informatie of kijk op website van de stichting

Voor een kind alleen, in kleine groep of speciale gelegenheid

Natuurgeluk voor een kind alleen, bijv. als het graag in alle rust en in eigen tempo ontdekt.

Op aanvraag: ook bij speciale gelegenheden en voor 2-tallen, bijv. vriend(in)en, grootouder-kleinkind, (pleeg)vader-dochter, verzorger/oppas-kind. 

Waar

* locatie in overleg, bijv. Brakkenbos, Boerderij Wolfslaar eo

 * Huis & Tuin Atelier in de HAAGSE BEEMDEN, aan de rand 4e Bergboezem en op loopafstand van een Speelbos.

In overleg, richtprijs € 60 tot 75,- voor ca. 1,5 uur, incl. btw, materialen, lekkers, en aansluiting bij persoonlijke interesse. 

(clubverband Natuurgeluk met Anja of zelf een vraag of idee, bel gerust.

Onderwerpen/thema's bijv.: Natuurkunst, SlakkenWijs (les en creatief), WormenKunst, DierSporentocht. Tuinbelevenissen (vijver/sloot/bomen).  Creatief en spel met natuurlijke materialen. 

Heb je een speciale gelegenheid of zoek je passende diergerichte of creatieve activiteit voor -samen- met een kind, neem gerust contact op voor de mogelijkheden rondom natuur, dieren, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit.

"steentjes, schelpen, veren..... een schilderij, krachttakken, kaart maken .....spelen en struinen, knutselen en ontdekken.... buiten en binnen, in de natuur dichtbij! "    welkom